Header Ad

Tuning scena se vraća u TUZLU!!!

Posljednji put u Tuzli se održao Auto Tuning Show u 2013. godini i nakon toga je došlo do zastoja. Zašto ni sami ne razumijemo obzirom da je Tuzla bila poznata po jakoj auto sceni. Od tada Tuzlaci su putovali širom BiH i predstavljali svoja vozila i svoj grad. NAPOKON SMO DOČEKALI -  Tuning scena se vraća u Tuzlu i to na samom početku sezone. Odmah nakon Gradiške, koja će otvoriti Tuning sezonu 17. aprila, 24. aprila u Tuzli biće održan “TUZLA TUNING SHOW”.

Kako kažu iz Kameleon Youth Club-a koji su organizatori događaja Tuzla tuning show , predstavlja kulturnu manifestaciju namjenjenu za dobro druženje i spajanje ljudi sa sličnim interesima. Događaj će biti održan, kao što smo i rekli, 24. aprila 2016-te godine u Tuzli na gradskom parkingu "PINGA" kod Panonskih jezera. Prijave takmičara će biti održane u jutarnjim satima nakon čega počinje generalni dio manifestacije. Nakon detaljnog pregleda automobila od strane sudija i upisivanja njihovih ocjena, takmičenje će biti krunisano dodjelom nagrada. Kao zadnja tačka događaja planirano je kruziranje gradom u koloni koju čine takmičari uz policijisku pratnju.

Trenutne takmičarske klase su:
Extreme Style
Street Style
Beginner Style
Best German Style
Best JDM look
Best Race Look
Best Wheels
Best Interier
Best Clean Look
Best Paint Job
Lowest Car
Best Rat Look

Kako se prijaviti kao takmičar i agenda stižu već sljedeće sedmice, rekli su nam iz organizacije. Ono što nismo mogli saznati a što većinu sigurno inetersuje je dB takmičenje. Koje su klase i da li će uopšte biti održano. Bilo kako bilo naša redakcija pozdravlja ideju vraćanja Tuning scene u Tuzlu uz poruku VIDIMO SE U TUZLI!

Više informacija o ovom događaju možete vidjeti OVDJE

Pogledajte kako je bilo u Tuzli 2013. godine