Header Ad

Radio KAMELEON: Sound Master Team priprema za Tuzlu potpuno novi dizajn

Ovaj tim čine ljudi koji su svoje vještine prvo prenijeli na svoje limene ljubimce te usavršili iste. Mukotrpan posao i trud uložen u automobile se na kraju isplati što pokazuju i mnogobrojni pehari u njihovom vlasništvu osvojeni proteklih godina.

Cilj ove grupe je okupiti prvenstveno Brčake ali i druge simpatizere, edukovati, skloniti sa ulice. Organizovati ekipu koja najprije može edukovati nove vozače o sigurnoj vožnji, ekipu koja svim može pokazati i dokazati da nije sve u tome da kupite “napucani” automobil i divljate po gradu.

Ove godine u Tuzlu dolaze u potpuno novom ruhu. Već dobro poznat, ljudima koji posjećuju ovakve događaje, Fiat Punto 2, ove godine dolazi u military izdanju.
 
“Ova ideja postoji već godinu dana a Tuzla nam se pokazala kao savršen momenat za prezentovanje ovog projekta. Vlasnik ovog vozila i jedan od osnivača tima, Elmedin Dino Avdić, već 10 dana mukotrpno radi sa ekipom Sound Master-a kako bi Punto u potpunosti bio spreman za događaj u Tuzli. Obzirom da smo u Tuzli bili prije 3 godine gdje su nas organizatori sjajno ugostili ne sumnjamo da će ovaj event biti još i bolji. Tuzlaci su uvijek bili dobri domaćini” kazao je za Kameleon Nermin Kevrić.

Dodaje i da tim očekuje da će ih sudije zapaziti i nagraditi za trud, a ako do toga i ne dođe – bitno je ponovo, nakon zimske pauze, vidjeti prijatelje iz cijele BIH te regiona.

“Mi iz Sound Master Team-a i VR auto magazina, koji djeluju zajedno, nestrpljivo očekujemo povratak Tuning scene u Tuzlu, nadamo se da će se ovi eventi nastaviti i narednih godina. Vidimo se”, poručuju za kraj.


Zainteresovani takmičari se mogu prijaviti putem linka:
http://goo.gl/forms/8iFbReMzau

Lejla Feukić - Radio Kameleon