Header Ad

SOUND MASTER: Drugi Street Style Show - District Edition će biti još bolji! VIDIMO SE 22. MAJA!!!

Napokon je i potvrđeno! 22. maja na Trgu pravde (kod zgrade CIPS-a) biće održan drugi Street Style Show - District Edition.

Na sastanku koji je održan početkom aprila sa predstavnicima kompanije Valvoline dogovorena je saradnja koja se dugo čekala. Ova kompanija je preuzela generalno sponzorstvo ovog eventa a sve u sklopu Valvoline-ovog Road Show-a koji će biti u Brčkom 21. i 22. maja 2016. godine. Bitno je napomenuti kako se ovaj show održava u sklopu obilježavanja 150 godina Valvoline ulja.
Nakon prvog eventa u organizaciji Sound Master Team-a i Virtual Road magazina održanog prošle godine u sklopu manifestacije “Savsi Cvijet 2015.” sve više ljudi prepoznaje trud i želju da se automobilistički entuzijasti ponovo okupe u Brčkom. Ne isključuje se ni mogućnost da Street Style Show - District Edition doživi i svoje treće izdanje u 2016. godini, što nam svakako NIJE potvrđeno ali postoje, kako se ono kaže, “velike šanse”.

Sve u svemu, veselimo se novom event-u u našem gradu, veselimo se što učestvujemo u organizaciji istog. Sound Master Team i VR magazin su već pokazali šta mogu a sada je tu i Valvoline kao novi član ove porodice. Svima Vama želimo dobrodošlicu i VIDIMO SE NA 2. STREET STYLE SHOW-DISTRICT EDITION.