Header Ad

Street Style Show - District Edition: Takmičari su dokazali da Brčko ima BRAND (foto)

Street Style Show - District Edition - ime koje polako prelazi u brand. Prošli vikend ovaj event se desio po drugi put a kako stvari stoje Brčko će imati još jedan, 3. Street Style Show ove godine.

Parking na Trgu pravde bio je premal da primi sve oe koji su se željeli takmičiti i pokazati svoje limene ljubimce tako da se tražilo mjesto više. Preko 80 prijavljenih takmičara zauzelo je svoje pozicije na ovom parkingu 22. maja i na taj način pokazali da Brčko svake godine ima sve bolju organizaciju i sve bolji event. Ove godine organizaciju su ponovo preuzeli Sound Master Team iz Brčkog i Virtual Road auto magazin pod generalnim sponzorstvom Valvolinea, a sve se održalo u sklopu Valvolineovog Road Show-a kojim ova kompanija slavi 150 godina postojanja.

Veliki broj klubova iz BiH, Srbije i Hrvatske se pojavilo na 2. izdanju Streets Style Show-a - District Edition te upriličili veliku auto zabavu za sve brčake od 7 do 77 godina.

Ovom prilikom kao jedni od organizatora se zahvaljujemo svim ljudima koji su došli i podržali ovaj događaj. Hvala Vam što ste našim sugrađanima pokazali za šta živimo i da nam nikakve granice nisu prepreka. Bez svih Vas ovo ne bi bilo moguće.