Header Ad

53. Salon automobila u Beogradu - Raj za kupce i zaljubljenike

Kraj marta obilježiće tradicionalni Salon automobila u Beogradu, sa tradicijom dugom 77 godina, što je jedna od najdugovečnijih automobilskih izložbi u svijetu! Biće to 53. izdanje sajma automobila, što je tradicija dužna poštovanja.

foto: VR ARHIVA

Srpski uvoznici automobila, motocikala, kao i firme iz sektora prateće industrije, krajem marta predstaviće javnosti najnovije proizvode svjetske i domaće automobilske industrije. Proljetni Salon otvara se u petak, 24. marta, a  pripreme za taj događaj već su otpočele.

Beogradski sajam je najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u ovom delu Evrope, i u tradicionalnom terminu po kalendaru međunarodne asocijacije OICA, svake godine okuplja vodeće svjetske proizvođače vozila, dijelova i opreme. Uz to, učešće kompletne domaće automobilske i prateće industrije, kao i prisustvo tradicionalnih izlagača iz okruženja potvrđuju regionalni primat ove manifestacije.

Prvi sajam automobila održan je u Beogradu davne 1938. godine, i od tada je stekao zavidnu reputaciju na kojoj se ove godine očekuje učešće preko pet stotina izlagača iz zemlje i svijeta. Automobilske kompanije već pripremaju svoje promotivne aktivnosti koje će, kao i uvijek, donijeti brojne pogodnosti kupcima.