Header Ad

24. marta počinje međunarodni salon automobila u Beogradu

Po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posjetilaca… Sajam automobila u Beogradu svake godine predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne smije se zaboraviti poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih svjetskih automobilskih brendova, proizvođači auto dijelova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova…


Nebitno je da li ste zainteresovani za putničko ili teretno vozilo, pravilo glasi – kupujte ga na ovoj manifestaciji. Od malih gradskih automobila do luksuznih limuzina, preko terenaca, kombija i dostavnih vozila do najvećih kamiona, ponuda je najbolja na Sajmu. Treba iskoristiti promotivne i akcijske cijene i uslove kupovine.

Sajam je mesto na kome se noviteti afirmišu kroz aktivno učešće posjetilaca, test vožnje, nagradne igre, zabavna i takmičarska dešavanja. Ovogodišnji beogradski sajam će se održati u periodu od 24. marta do 2. aprila 2017. godine na lokaciji beogradskog Sajma.

---------
Povezano (ARHIVA - mart 2016): Posjetili smo beogradski sajam (foto)
---------