Header Ad

VR na beogradskom Sajmu automobila - dan 1 (foto)

Posljednji martovski vikend u Beogradu obilježavaju kolone automobila koje se „sljevaju“ ka beogradskom Sajmu. Velikoj gužvi sigurno je doprinijelo i lijepo vrijeme, ali pored Salona automobila i Motopassion-a malo je dešavanja koja mogu da izazovu ovoliku pažnju posjetilaca.

http://viid.me/qEEMSf
 

Ove dvije manifestacije ove godine izgledaju baš kao nekada – na sajamskim parkinzima nema ni kvadrat slobodnog prostora, posjetioci se kroz hale kreću u kolonama, na svim štandovima se razgledaju i isprobavaju automobili. I svi su vrlo strpljivi, gužva kao da nikome ne smeta. Tu su i ljubazne hostese koje strpljivo odgovaraju na sva pitanja, ali i poziraju sa mnogima koji žele da ovjekoveče ovu sajamsku posjetu. Već znate – zbog automobila i motocikala se dolazi na Sajam, a gužve se lakše podnose upravo zbog ovih atraktivnih djevojaka.

Ekipa Virtual Road auto-moto magazina se našla na ovom Sajmu te Vam donosimo prvu od dvije galerije modela koji su izloženi u sajamskom prostoru.

https://photos.google.com/share/AF1QipORiakgIk1gWbuLuEVd8FOfYrICy51MGJUhCXZn5tTV7nCzJKmVlpIyfBoAmkurlA?key=Vnc5VzdCU1BYa0ptV0UtRFkzQVhralVrZW9adFN3