Header Ad

Ovogodišnji BUD3 TRACK DAY održaće se 30. aprila

Bud3.net: Prvi cjelodnevni bud3 Track Day ove godine održava se u nedjelju 30. aprila 2017. na stazi NAVAK, sa početkom u 10h i završetkom do 17h.
Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku NAVAK Track Day Pravilnik.Prijavljivanje za ovaj Track Day traje do kraja dana u srijedu, 26. aprila 2017., nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vrijeme ne dozvoli bezbjedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.

Cijene kotizacije za poludnevni termin iznosi 3650 dinara (58 KM) za uplate do 19. aprila, odnosno 3950 dinara (62,50 KM) za kasnije uplate.
Dok je za celodnevni termin taj iznos 6650 dinara (105 KM) tj 7150 dinara (113 KM) za sve koji uplate nakon 19. aprila.

Mjerenje vremena po krugu je uključeno u cijenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

Za ovaj TD minimalan broj učesnika je 40. U zavisnosti od broja prijavljenih vozača, tako ćemo formirati grupe koje će voziti.

Otkazivanje svog učešća možete obaviti do četvrtka 27. aprila do 18h, tako što ćete poslati email sa obavještenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imaćete pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da biste se prijavili morate popuniti formular za učešće na Track Day događaju na NAVAK stazi, nakon čega ćete primiti automatski e-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem e-maila poslata konačna potvrda vaše prijave.
U slučaju da vam ne stigne automatski mail, obratite nam se na trackday@bud3.net kako biste dobili potrebne informacije.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ukoliko novac uplaćujete preko on-line bankinga, molimo Vas da pošaljete mail sa imenom i brojem računa na trackday@bud3.net, jer od banke dobijamo samo informaciju sa kog računa je uplaćen novac, ne i ko je uplatilac. Hvala na razumevanju.

www.bud3.net