Header Ad

Ludilo u najavi: Ovog vikenda Tuneri putuju u Zemun

Za nedelju 14. maj 2017. u 9 časova zakazan je nesvakidašnji događaj koji ne bi trebalo da propuste ljubitelji automobila, tuninga i dobre zabave.


AMK Independent će organizovati drugi po redu Tuning Show koji će biti održan ispred Hale Pinki u Zemunu. Za Independent Tuning Show #2 prijavljeno je preko 250 učesnika a očekuje se prisustvo još 150 novih.

Kao i na prošlogodišnjem događaju biće organizovano mnogo zanimljivih dešavanja. Za najjače je rezervisano držanje auspuha ispruženom rukom, a ko najduže izdrži odnjeće ga kući. Nadvlačiće se konopac, a biće proglašen i najglasniji auspuh.

Za dobar provod zaduženi su sponzori sa energetskim pićima te DJ Marchez i DJ Dennis.

Inače, AMK Independent je osnovan 13.06.2010 godine, kada je održan i prvi klupski skup. Zvanično postoji od decembra 2015. godine. Aktivnosti kluba se baziraju prvenstveno na dobrom druženju.

Klub ima veliki broj prijatelja u raznim gradovima širom Srbije i BiH. Učestvuje na raznim takmičenjima kao što su amaterski reli, Tuning stayling show, DB-drag, kao i na raznim drugim aktivnostima sa Tuning Styling scene.

Članovi kluba već duži niz godina posećuju razna takmičenja i okupljanja modifikovanih automobila širom Srbije gde su ostvarili trofejne rezultate.