Riječ urednika


2011 cijeli region je bio pretrpan štampanim izdanjima raznih auto-moto magazina gdje ste mogli čitati recenzije i pogledati eventualno fotografiju, imalo je to svoje čari ali razvojem interneta kao medija trebalo se maknuti od kioska, štampanih izdanja i auto-moto svijet učiniti pristupačnijim svima nama. Rodila se ideja o pokretanju video portala Virtual Road auto magazin. Već nakon 2 godine BDC Televizija je prepoznala naš trud te ga nagradila obezbjeđenim terminom za TV izadnje Virtual Road auto-moto magazina koji još uvijek traje na ovom mediju. Da se radi o dobroj ideji prepoznali su i drugi mediji u BiH te se danas špica VRmagazina “vrti” na 8 TV kuća u BiH.

Od samog početka naš tim je se prvobitno bazirao da isprati što je više moguće evenata u BiH i regionu. U međuvremenu ekipa je odlučila raditi i predstavljanje novih modela koji svakodnevno izlaze na svjetsku scenu. Godinama predstavljamo poznate ekipe koja pokušava voziti brzo, hrpu pametnih i zabavnih ideja, savjeta i svega ostalog što na regionalnoj tuning i motorsport sceni iz dana u dan imamo prilike vidjeti i snimiti.

Zanima vas kako izgleda auto-moto scena u regionu? Slagali biste svoj, ili tatin, automobil, a ne znate kako i što učiniti? Želite imati najluđu ekipu za odlazak na evente,… Ukoliko je odgovor na sva ova pitanja pozitivan, a uz to još volite i gledati televiziju i mali milijun minuta videa koje Internet svakog dana iznova nudi, slobodno zavirite i na kanal Virtual Road auto-moto magazina.

No Paper, No Ink, ALL MOTION

hvala Vam na dugogodišnjoj podršci,
Nermin Kevrić


TV izdanje - Poslednje dodato